Rusta virveli

Kalastussetit – Rusta

Kalastussetit

Setissä on aina mukana yhteensopiva kela ja vapa sekä osassa seteistä myös vieheitä tai muita kalastustarvikkeita. Heittokalastukseen soveltuu parhaiten …

Avokelasetti kuitusiimalla Patriot Fireball 8 – Rusta

Avokelasetti kuitusiimalla Patriot Fireball 8´ – Kalastussetit – Rusta.com

Kela ja vapa sopivat saumattomasti yhteen, aina ulkoasua myöden. Tyylikkäästä värityksestä ei ole koskaan haittaa! Tällä setillä on helppoa aloittaa kalastus ja …

Patriot Fireball avokelasetit tarjoavat jokaiselle kalastajalle kalaelämyksiä mahtavalla hinta-laatusuhteella! Nyt setissä mukana kelalle valmiiksi puolattu Climax-kuitusiima!

Kela ja vapa sopivat saumattomasti yhteen, aina ulkoasua myöden. Tyylikkäästä värityksestä ei ole koskaan haittaa! Tällä setillä on helppoa aloittaa kalastus ja se sopii myös jo hieman enemmänkin kalastaneelle. Kelan 5 kuulalaakeria tekevät kelauksesta sulavaa ja kammen suuresta kumipäällysteisestä nupista saa tukevan otteen. IAR laakeri estää kammen pyörimisen taaksepäin, kampi on takaliikkeetön. Kelan kätisyys on vaihdettavissa. Kelassa on etujarru, jonka säätäminen on nopeaa ja vaivatonta, myös kalan kanssa taistellessa!

Patriot Fireball setin vavassa on titaniumoksidi vaparenkaat, joiden läpi siima syöksyy heitossa sulavasti. Vapa on valmistettu 80mix/24ton hiilikuidusta ja sen tyylikäs musta-kupari väritys sopii täydellisesti yhteen kelan kanssa. Etukahva on valmistettu korkista, takahvassa on käytetty korkkimurskaa. Korkkikahvat antavat miellyttävän heitto- ja kelauskokemuksen.

Kelalle on puolattu valmiiksi Climax-kuitusiima!

6´ / 183cm mittaisella vavalla varustettu setti sopii mainiosti jigikalastukseen.
7´ / 213cm mittaisella vavalla varustettu setti sopii yleiseen heittokalastukseen, esim. lusikkauistimien, vaappujen ja lippojen heittämiseen.
8´ / 244cm mittaisella vavalla varustettu setti sopii hauenkalastukseen.

Kela:
Etujarru
Takaliikkeetön kampi (IAR)
Kevyt Slim-Body runko
Alumiinipuola
Alumiinista valmistettu kampi
Kelaussuhde 5.2:1
Kuulalaakerit 5+1kpl

Vapa:
80mix/24ton Carbon -hiilikuituvapa
Titaniumoksidi vaparenkaat
Korkki/kumikorkki kahvat

Vavat – Rusta

Vavat

Erilaiset vavat kalastukseen löydät Rustasta. Valikoimastamme löytyvät niin avokelavavat, hyrräkelavavat, umpikelavavat kuin perinteiset onkivavatkin.

Avokelasetti kuitusiimalla Daiwa Strikeforce 7 – Rusta

Avokelasetti kuitusiimalla Daiwa Strikeforce 7´ – Kalastussetit – Rusta.com

Etujarrullinen kela on takajarrullista kevyempi ja kelan jarrua on helppo säätää. Kelassa on uusi, kevyempi runkomalli sekä Daiwan tuttuja innovaatioita.

Strikeforce vavalla tärpit tuntuvat hyvin käteen ja täyspitkästä korkkikahvasta saa otteen märilläkin käsillä. Etujarrullinen kela on takajarrullista kevyempi ja kelan jarrua on helppo säätää. Kelassa on uusi, kevyempi runkomalli sekä Daiwan tuttuja innovaatioita. Twistbuster eliminoi siimasotkuja tehokkaasti, Digigear vaihteisto toimii erittäin tarkasti, jolloin kelaaminen on sulavaa. Kelassa on lisäksi yksi kuulalaakeri sekä ABS-puola.

Setteihin on puolattu valmiiksi 0.19mm Daiwa J-Braid X4 kuitusiima ja kummassakin kelana on Strikeforce 2500B.

Kaksi settivaihtoehtoa:

213cm, 7-28g soveltuu yleiseen kalastukseen, kuten ahvenen ja kuhan heittokalastukseen kevyillä vieheillä 28 grammaan asti. Tällä setillä heität lippoja, vaappuja, lusikoita sekä jigejäkin.

244cm, 10-40g soveltuu yleisen heittelyn lisäksi myös kevyeeseen hauenkalastukseen kevyillä shädeillä, jerkeillä sekä haukilusikoilla 40 grammaan asti.

Siimat – Rusta

Siimat

Siimat kalastukseen löydät Rustasta. Valikoimastamme löydät niin kuitusiimat, monofiilisiimat kuin fluorocarbonsiimatkin. Tervetuloa!

Rusta – Nauti kesästä ja mene kalaan! Nyt nämä kummatkin…

veneily/kalastus/virvelit-ja- kalastussetit/umpikelasetit/patriot-medal- umpikelasetti/p/3439601/ Patriot Bluefin avokelasetti soveltuu esimerkiksi

Onginta | Motonet Oy

Kaikki mitä ammatti- tai kesäkalastaja tarvitsee! Motonetin ongintavalikoima on laaja – siitä pitävät huolen luotettavat tuotemerkit, kuten MTX Fishing, Patriot …

Tuoteryhmä: Onginta

Kalastustarvikkeet mahtavasta valikoimasta | Puuilo | Page 3

Muita käteviä tarvikkeita kalastamiseen ovat muun muassa suojaa tarjoava virvelin suojapussi tai pilkkiteltta, joka tarjoaa pilkkireissulle tervetullutta …

Keywords: rusta virveli