Rusta pulkka

Ahkio Jasu/Nero XL 120 x 60 x 25 cm – Rusta

Ahkio Jasu/Nero XL 120 x 60 x 25 cm – Muut pilkkitarvikkeet – Rusta.com

Pilkkiahkio on valmistettu vahvasta pakkasen kestävästä muovista. Pohjan urat takaavat mutkattoman liikkumisen jäällä. Pulkan mukana tulee tukeva vetonaru.

Tämän helpommaksi tavaroiden kuljettaminen jäällä ei mene. Pilkkiahkio on valmistettu vahvasta pakkasen kestävästä muovista. Pohjan urat takaavat mutkattoman liikkumisen jäällä. Pulkan mukana tulee tukeva vetonaru.

Pulkat, liukurit ja kelkat | tokmanni.fi

Pulkat, liukurit ja kelkat -tuotteet edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Talviulkoiluvälineet | Prisma verkkokauppa

Stiga pulkka pacer musta. 12,95 €. 30 pv alin hinta 12,95 €. Stiga Pacer pulkka. 12,95 €. 30 pv alin hinta 12,95 €. Stiga Baby Cruiser vauvapulkka Musta.

Tervetuloa tutustumaan Prisman Talviulkoiluvälineet –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Talvilelut | Motonet Oy

Vuodesta toiseen mäkisankareiden suosikkeja ovat laadukkaat Stiga- ja Plastex-lelut kuten rattikelkat, pulkat, liukurit, lumilaudat ja laskumatot.

Tuoteryhmä: Talvilelut

Pulkka vai lumipatja? – Clas Ohlson

Talvileikit | Osta Clas Ohlsonilta

Ota pulkkamäkeen mukaan nopeasti liukuva lumipatja, perinteinen pulkka, liukuri tai helposti ohjattava rattikelkka, jossa on ratin lisäksi jarrut.

Osta Talvileikit Clas Ohlsonin verkkokaupasta tai jostakin myymälästämme

Lelut – Puuilo

Lelut | Puuilo

Vesipyssyt, kumiveneet, keppihevoset, pulkat ja muut lelut jokaiseen … Liukuri ja pulkka luovat jännittäviä ja vauhdikkaita mäenlaskuja talven ihmemassa.

Vesipyssyt, kumiveneet, keppihevoset, pulkat ja muut lelut jokaiseen vuodenaikaan Puuilosta. 30 pv ilmainen palautus ja aina edulliset hinnat.

Urheilu – Puuilo

Takaisin; Lelut · Kesälelut, pihapelit ja hiekkalelut · Talvilelut, pulkat ja liukurit. Elintarvikkeet. Takaisin; Elintarvikkeet; Kuivaelintarvike.

Myydään lasten pulkka | Varma hinta | Ryhmä: Lastentarvikkeet

Osta lasten pulkka. Kokonaisuudessaan 37 myydään ilmoitusta. Erinomaiset hinnat alkean 20 euroa. Vai etsitkö puuilo, selkänojalla, levi, rusta tai biltema t …

Osta lasten pulkka. Kokonaisuudessaan 37 myydään ilmoitusta. Erinomaiset hinnat alkean 20 euroa. Vai etsitkö puuilo, selkänojalla, levi, rusta tai biltema t..

Pulkka, jarrullinen, pieni – Biltema.fi

Mäenlaskuun ja leikkimiseen lumisissa rinteissä. Ohjaus- ja jarruvivut. Värit: sininen ja punainen. Mitat: 80 x 33 x 14 cm. Muovia. Yli 3-vuotiaille.

Pulkka, jarrullinen, pieni

Keywords: rusta pulkka, rusta ahkio, ahkio rusta, pulkka rusta