Ikea villapeitto

Villapeitto varmistaa pehmeät ja täydelliset yöunet – IKEA

Villapeitto varmistaa pehmeät ja täydelliset yöunet – IKEA

RÖDKÖRVEL-villapeitto on valmistettu täyspuuvillakankaasta ja täytetty pehmeällä, miellyttävällä villalla. Nämä luonnolliset materiaalit ovat hengittäviä ja …

Villapeitto on erittäin helppohoitoinen, hengittävä ja kosteutta imevä materiaali, ja siksi villapeitot ovat hyvän unen takaajia. Tutustu peittoihimme!

RÖDKÖRVEL Peitto, lämmin, 240×220 cm – IKEA

SÄFFEROT Peitto, viileä, 150×200 cm. Tämä ohut peitto on erittäin kevyt ja pehmeä, joten siihen on hyvä käpertyä ilman, että olo tuntuu liian kuumalta.

RÖDKÖRVEL Peitto, lämmin, 240×220 cm Puuvillakangas on hengittävää, joten olo pysyy mukavana ja kuivana, ja villatäyte takaa pehmeyden. Nukkumislämpötila pysyy tasaisen lämpimänä, ja peitto on erittäin helppohoitoinen. Lämmin ja pehmeä puuvillapeitto, jonka täytteenä on 100-prosenttista villaa.

RÖDKÖRVEL Peitto, viileä, 150×200 cm – IKEA

23.7.2021 — Eihän tuo mikään koko villa peitto. Villa on vaan peiton sisässä, päällinen on puuvillaa. Ei villa kestä mitään 40 asteen lämpötiloja.

RÖDKÖRVEL Peitto, viileä, 150×200 cm Puuvillakangas on hengittävää, joten olo pysyy mukavana ja kuivana, ja villatäyte takaa pehmeyden. Nukkumislämpötila pysyy tasaisena, ja peitto on erittäin helppohoitoinen. Viileä ja pehmeä puuvillapeitto, jonka täytteenä on 100-prosenttista villaa.

Torkkupeitot, viltit & huopa – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Torkkupeitot, viltit & huopa – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

1.12.2021 — Sen lisäksi, että peitto kahisee niin, ettei saa nukuttua, viileä peitto on myös kuuma. Meillä on talvellakin makkarissa alle 20c lämmintä …

Torkkupeitto, huopa ja viltti kuuluvat jokaiseen kotiin koristamaan sohvan kulmaa ja lämmittämään punkkaa. Meiltä myös villahuopa, fleecehuopa ja piknik viltti. Tutustu!

INGRUN Huopa, valkoinen, 130×170 cm – IKEA

INGRUN Huopa, valkoinen, 130×170 cm. Kevyeen ja lämpimään INGRUN-huopaan on ihana kietoutua, kun käperryt sohvannurkkaan – etkä luultavasti halua luopua siitä edes sohvalta noustuasi. Neutraalit sävyt tuovat pehmeää ilmettä sisustukseen.

Peitot – Peitto ja täkki mukaviin yöuniin – IKEA

Peitot – Peitto ja täkki mukaviin yöuniin – IKEA

Peitto on yksilöllinen valinta, piditpä untuva- tai höyhentäytteestä tai lyosellista. Löydä sopivin peitto, peite tai täkki. 90 päivän vaihto-oikeus!

SÄFFEROT Peitto, viileä, 150×200 cm – IKEA

SÄFFEROT Peitto, viileä, 150×200 cm. Tämä ohut peitto on erittäin kevyt ja pehmeä, joten siihen on hyvä käpertyä ilman, että olo tuntuu liian kuumalta. Se voidaan pestä usein ja korkeissa lämpötiloissa, ja se myös kuivuu nopeasti.

Keskustelu – Ikean villapeitto, onko hyvä? | Aihe vapaa – Vauva

Keskustelu – Ikean villapeitto, onko hyvä? | Aihe vapaa – Vauva

Keskustelu – Ikean villapeitto, onko hyvä? | Aihe vapaa | Vauva

Keywords: ikea villapeitto