Ikea vauvan peitto

Vauvojen peitot & tyynyt – IKEA

Vauvan peitto suojaa vauvan unta – IKEA

Vauvan peitto ja tyyny ovat vauvan ja perheen elämänlaadun kannalta erityisen tärkeitä. Niiden avulla edesautat vauvan pitkää ja rauhallista unta.

Vauvan tekstiilit – laadukkaat ja testatut tuotteet – IKEA

Vauvan tekstiilit – laadukkaat ja testatut tuotteet – IKEA

SUNDVIK-vaatekaapin edessä tuolilla erilaisia DRÖMSLOTT-tekstiilejä, kuten peitto ja beiget vuodevaatteet pinnasänkyyn. Viikattu koiranpentukuvioitu/monivärinen …

Vauvojen tekstiilit kuten peitto pinnasänkyyn tai lastensänkyyn turvaa rauhalliset unet pienelle nukkujalle. Tutustu vauvojen tekstiileihin ja koko valikoimaamme!

Vauvan tyyny lapsiperheen kotiin – IKEA

Vauvan tyyny lapsiperheen kotiin – IKEA

Vauvan tyyny tukee vauvan päätä ja tyynnyttää vauvaa uneen. Laadukkaat ja turvalliset vauvantyynyt valikoimistamme, tutustu!

LEN Pinnasängyn peitto, valkoinen, 110×125 cm – IKEA

Kun valmistamme tuotteita kierrätetystä polyesteristä, PET-pullot ja muut …

LEN Pinnasängyn peitto, valkoinen, 110×125 cm Kevyt, ilmava ja erittäin pehmeä peitto, jonka täytteenä on polyesteriontelokuitua. Täytettä ympäröi puuvillakangas, johon ommellut saumat pitävät täytteen paikallaan. Kauniita unia! Peiton voi konepestä 60 asteessa, mikä tappaa pölypunkit.

TROLLDOM Tikattu peitto, metsäneläinkuvio/vihreä, 96×96 cm

TROLLDOM Tikattu peitto, metsäneläinkuvio/vihreä, 96×96 cm – IKEA

Vauvan on mukavaa leikkiä tai köllötellä lattialla metsän eläimillä koristellun peiton päällä. Suurin osa peiton täytteestä on kierrätyspolyesteriä ja itse …

TROLLDOM Tikattu peitto, metsäneläinkuvio/vihreä, 96×96 cm Vauvan on mukavaa leikkiä tai köllötellä lattialla metsän eläimillä koristellun peiton päällä. Suurin osa peiton täytteestä on kierrätyspolyesteriä ja itse peitto on vastuullisesti tuotettua puuvillaa.

Lasten peitot & tyynyt – Junior peitto lapselle – IKEA

Lasten peitot & tyynyt – Junior peitto lapselle – IKEA

Lasten tyyny ja peitto on suunniteltu erityisesti lapsille. Mukavat ja helppohoitoiset materiaalit takaavat hyvät yöunet. Katso lasten peitot ja tyynyt!

Vauvat – IKEA

Vauvantuotteet & vauvanhuone – Koko tuotevalikoima – IKEA

Vauvantuotteet ja vauvojen huonekalut ovat ihania, mutta samalla luotettavia ja turvallisia. Sisusta vauvanhuone kuntoon, katso vauvan huoneen sisustusideat …

Vauvantuotteet ja vauvojen huonekalut ovat ihania, mutta samalla luotettavia ja turvallisia. Sisusta vauvanhuone kuntoon, katso vauvan huoneen sisustusideat. Tutustu!

LENAST Pinnasängyn peitto, valkoinen/harmaa, 110×125 cm

LENAST Pinnasängyn peitto, valkoinen/harmaa, 110×125 cm – IKEA

Lapsesi nukkuu mukavasti tämän viileän ja pehmeän peiton alla.

LENAST Pinnasängyn peitto, valkoinen/harmaa, 110×125 cm Lapsesi nukkuu mukavasti tämän viileän ja pehmeän peiton alla. Pehmeä kangas on valmistettu lyosellista ja vastuullisesti tuotetusta puuvillasta, jotka ovat helppohoitoisia, hengittäviä ja kosteutta imeviä luonnonmateriaaleja.

Vauvojen petivaatteet – Tilaa helposti verkkokaupasta – IKEA

Vauvojen petivaatteet – Tilaa helposti verkkokaupasta – IKEA

Vauvojen vuodevaatteet, kuten vauvojen lakanat ja muut tekstiilit on suunniteltu vauvat huomioiden. Ne ovat pehmeitä, turvallisia ja helppo hoitoisia.

Vauvojen vuodevaatteet, kuten vauvojen lakanat ja muut tekstiilit on suunniteltu vauvat huomioiden. Ne ovat pehmeitä, turvallisia ja helppo hoitoisia. Tutustu!

Keywords: ikea vauvan peitto