Ikea släkt

SLÄKT Sängynrunko+alasänky+säilytystila, valkoinen …

SLÄKT Sängynrunko+alasänky+säilytystila, valkoinen, 90×200 cm – IKEA

SLÄKT Sängynrunko+alasänky+säilytystila, valkoinen, 90×200 cm Yksin nukkuminen voi olla pelottavaa. Tämän sängynrungon alla on lisävuode ja kaksi säilytyslaatikkoa peitolle ja tyynylle. Täydellinen huoneen jakaville sisaruksille, ystävien yökyläilyihin ja iltasadun lukemiseen.

SLÄKT Sängynrunko, sälepohja ja säilytys, valkoinen …

SLÄKT Sängynrunko, sälepohja ja säilytys, valkoinen, 90×200 cm – IKEA

SLÄKT Sängynrunko, sälepohja ja säilytys, valkoinen, 90×200 cm Teinin unelma: mukava sänky, jossa on runsaasti säilytystilaa t-paidoille, harrastusvälineille ja myös pyykille. Kaikki käden ulottuvilla pienessä tilassa. Hyllyosa voidaan kiinnittää sängyn pää- tai jalkopäätyyn.

SLÄKT Jatkettava sängynrunko + sälepohja, valkoinen …

SLÄKT Jatkettava sängynrunko + sälepohja, valkoinen, 80×200 cm – IKEA

SLÄKT Jatkettava sängynrunko + sälepohja, valkoinen, 80×200 cm. Tämä sänky kasvaa lapsen mukana – ja myös sen ulkoasua voi muuttaa. Sänkyä voi helposti pidentää, ja vaihtamalla päädyn saat siihen uuden ilmeen.

SLÄKT Sängynrunko ja sälepohja, valkoinen, 90×200 cm

SLÄKT Sängynrunko ja sälepohja, valkoinen, 90×200 cm – IKEA

SLÄKT Sängynrunko ja sälepohja, valkoinen, 90×200 cm Tämä sängynrunko on monikäyttöinen. Yhdistä se alasänkyyn, jossa on säilytystilaa, tai erilaisiin moduuleihin, joista saa lisää säilytystilaa tai mukavan paikan viettää aikaa ystävien kanssa.

SLÄKT-sarjan taitettava patja ja muut osat – IKEA

SLÄKT-sarjan taitettava patja ja muut osat – IKEA

IKEA SLÄKT-sarjan moduulit, taitettava patja sekä rahi muokkaavat lastenhuoneesta hetkessä yökyläilijän paratiisin. Tilaa kokoontaitettava patja meiltä!

SLÄKT Lisävuode säilytystilalla, valkoinen, 90×200 cm

SLÄKT Lisävuode säilytystilalla, valkoinen, 90×200 cm – IKEA

SLÄKT Lisävuode säilytystilalla, valkoinen, 90×200 cm Täydellinen nukkumapaikka, kun lapsi haluaa nukkua vanhemman vierellä tai kun ystävä tulee yökylään. Aamulla vuoteen voi siirtää takaisin SLÄKT-sängyn alle.

SLÄKT Sängynrunko, jossa laatikot, valkoinen, 90×200 cm

SLÄKT Sängynrunko, jossa laatikot, valkoinen, 90×200 cm – IKEA

SLÄKT Sängynrunko, jossa laatikot, valkoinen, 90×200 cm Teinin unelma: mukava sänky, jossa on runsaasti säilytystilaa t-paidoille, harrastusvälineille ja myös pyykille. Kaikki käden ulottuvilla pienessä tilassa. Hyllyosa voidaan kiinnittää sängyn pää- tai jalkopäätyyn.

SLÄKT serie – IKEA

SLÄKT serie – IKEA

SLÄKT serie

SLÄKT Säilytyskaluste + pyörät, valkoinen, 62x62x35 cm

SLÄKT Säilytyskaluste + pyörät, valkoinen, 62x62x35 cm – IKEA

SLÄKT Säilytyskaluste + pyörät, valkoinen, 62x62x35 cm Täydellinen leikkihetkiin: vedä laatikko vain esiin. Ja kun on aika siivota, laita lelut takaisin laatikkoon ja työnnä se takaisin sängyn alle. Yhtä helppoa joka päivä. Pyörien ansiosta helppo siirtää tarvittaessa.

Keywords: ikea släkt, ikea släkt sänky, släkt ikea, ikea släkt sänky kokemuksia