Ikea selsviken

SELSVIKEN Ovi, korkeakiilto valkoinen, 60×64 cm – IKEA

Valkoisen SELSVIKEN-etusarjan muotoilu on virtaviivainen ja pelkistetty. Sen kiiltävä pinta on kestävä ja helppo puhdistaa.

SELSVIKEN Ovi, korkeakiilto valkoinen, 60×64 cm Valkoisen SELSVIKEN-etusarjan muotoilu on virtaviivainen ja pelkistetty. Sen kiiltävä pinta on kestävä ja helppo puhdistaa. Antaa säilytyskalusteelle raikkaan ja modernin ilmeen. Täydennä GLASSVIK-lasiovilla. Oven voi asentaa oikealle tai vasemmalle.

SELSVIKEN Ovi/laatikon etusarja, korkeakiilto valkoinen …

SELSVIKEN Ovi/laatikon etusarja, korkeakiilto valkoinen, 60×38 cm – IKEA

SELSVIKEN Ovi/laatikon etusarja, korkeakiilto valkoinen, 60×38 cm. Valkoisen SELSVIKEN-etusarjan muotoilu on virtaviivainen ja pelkistetty.

SELSVIKEN Ovi/laatikon etusarja, korkeakiilto valkoinen, 60×38 cm. Valkoisen SELSVIKEN-etusarjan muotoilu on virtaviivainen ja pelkistetty. Sen kiiltävä pinta on kestävä ja helppo puhdistaa.

BESTÅ Säilytyskokonaisuus+ovet, valkoinen/Selsviken … – IKEA

BESTÅ Säilytyskokonaisuus+ovet, valkoinen/Selsviken/Stubbarp korkeakiilto/valkoinen, 180x42x74 cm – IKEA

Ovet suojaavat, mutta ovat samalla sisustuksellinen yksityiskohta. Valitse kotiisi ja säilytyskokonaisuuden yleisilmeeseen sopivat ovet. Ponnahdussalpojen ja …

BESTÅ Säilytyskokonaisuus+ovet, valkoinen/Selsviken/Stubbarp korkeakiilto/valkoinen, 180x42x74 cm Jätä asiat sivuun vähäksi aikaa! Sivupöytäyhdistelmä tarjoaa runsaasti tilaa tavaroiden säilyttämiseen sekä tason, jolle voi luoda houkuttelevan asetelman – tai laskea tarjoiluastiat ruokailun ajaksi.

SELSVIKEN Ovi, korkeakiilto vaalea harmaansininen, 60×64 cm

SELSVIKEN Ovi, korkeakiilto vaalea harmaansininen, 60×64 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

SELSVIKEN Ovi, korkeakiilto vaalea harmaansininen, 60×64 cm Siniharmaissa SELSVIKEN-ovissa ja -etusarjoissa on käytetty mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja. Niiden osuus kokonaismateriaalista on 20–100 %. Tämä laadusta, ulkonäöstä ja hinnasta tinkimättä.

SELSVIKEN Ovi/laatikon etusarja, korkeakiilto vaalea … – IKEA

SELSVIKEN Ovi/laatikon etusarja – korkeakiilto vaalea harmaanvihreä – IKEA

SELSVIKEN Ovi/laatikon etusarja, korkeakiilto vaalea harmaanvihreä, 60×38 cm. 25,-/kpl. Voidaan täydentää erikseen myytävällä vetimellä.

IKEA – SELSVIKEN, Ovi/laatikon etusarja, korkeakiilto vaalea harmaanvihreä, Etuosaa voidaan käyttää ovena tai laatikon etuosana. Oven voi asentaa oikealle tai vasemmalle. Umpiovi suojaa tavaroita pölyltä ja katseilta. Ovena käytettäessä täydennettävä BESTÅ-saranoilla (myydään erikseen).

SELSVIKEN Ovi/laatikon etusarja, korkeakiilto vaalea … – IKEA

SELSVIKEN Ovi/laatikon etusarja, korkeakiilto vaalea harmaansininen, 60×38 cm – IKEA

SELSVIKEN Ovi/laatikon etusarja, korkeakiilto vaalea harmaansininen, 60×38 cm Siniharmaissa SELSVIKEN-ovissa ja -etusarjoissa on käytetty mahdollisimman …

SELSVIKEN Ovi/laatikon etusarja, korkeakiilto vaalea harmaansininen, 60×38 cm Siniharmaissa SELSVIKEN-ovissa ja -etusarjoissa on käytetty mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja. Niiden osuus kokonaismateriaalista on 20–100 %. Tämä laadusta, ulkonäöstä ja hinnasta tinkimättä.

BESTÅ Seinäkaappiyhdistelmä, valkoinen/Selsviken … – IKEA

BESTÅ Seinäkaappiyhdistelmä, valkoinen/Selsviken korkeakiilto/valkoinen, 180x42x64 cm – IKEA

BESTÅ Seinäkaappiyhdistelmä, valkoinen/Selsviken korkeakiilto/valkoinen, 180x42x64 cm Tämä kaappikokonaisuus on helppo ripustaa seinälle mukana …

BESTÅ Seinäkaappiyhdistelmä, valkoinen/Selsviken korkeakiilto/valkoinen, 180x42x64 cm Tämä kaappikokonaisuus on helppo ripustaa seinälle mukana toimitettavien kiinnityskiskojen avulla. Näin voit tuoda kotiisi keveyttä ja vapauttaa lattiatilaa – ja samalla saat myös käytännöllistä säilytystilaa.

BESTÅ Kaappi, valkoinen/Selsviken korkeakiilto … – IKEA

BESTÅ Kaappi, valkoinen/Selsviken korkeakiilto/valkoinen, 120x42x64 cm – IKEA

BESTÅ Kaappi, valkoinen/Selsviken korkeakiilto/valkoinen, 120x42x64 cm Kaikki, mitä tarvitset tavaroiden fiksuun säilytykseen ja kodin järjestyksenpitoon.

BESTÅ Kaappi, valkoinen/Selsviken korkeakiilto/valkoinen, 120x42x64 cm Kaikki, mitä tarvitset tavaroiden fiksuun säilytykseen ja kodin järjestyksenpitoon. Valitse valmis kokonaisuus tai suunnittele ihan oma yhdistelmä, joka sopii tyyliisi ja säilytystarpeisiisi. Tämä on vain yksi monista, monista mahdollisuuksista.

SELSVIKEN Laatikon etusarja, korkeakiilto vaalea … – IKEA

SELSVIKEN Laatikon etusarja, korkeakiilto vaalea harmaansininen, 60×26 cm – IKEA

SELSVIKEN Laatikon etusarja, korkeakiilto vaalea harmaansininen, 60×26 cm Siniharmaissa SELSVIKEN-ovissa ja -etusarjoissa on käytetty mahdollisimman paljon …

SELSVIKEN Laatikon etusarja, korkeakiilto vaalea harmaansininen, 60×26 cm Siniharmaissa SELSVIKEN-ovissa ja -etusarjoissa on käytetty mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja. Niiden osuus kokonaismateriaalista on 20–100 %. Tämä laadusta, ulkonäöstä ja hinnasta tinkimättä.

BESTÅ Tv-taso, valkoinen/Selsviken korkeakiilto … – IKEA

BESTÅ Tv-taso, valkoinen/Selsviken korkeakiilto/valkoinen, 180x42x39 cm – IKEA

BESTÅ Tv-taso, valkoinen/Selsviken korkeakiilto/valkoinen, 180x42x39 cm Älyä on muuallakin kuin televisiossa! BESTÅ-tv-tasoissa modernin tyylikäs ilme …

BESTÅ Tv-taso, valkoinen/Selsviken korkeakiilto/valkoinen, 180x42x39 cm Älyä on muuallakin kuin televisiossa! BESTÅ-tv-tasoissa modernin tyylikäs ilme yhdistyy käytännöllisyyteen. Runsaasti säilytystilaa ja helpotusta sotkeutuvien ja pölyä keräävien johtojen järjestämiseen.

Keywords: ikea selsviken