Ikea saippuapumppu

Saippuapumput, saippuakuppi & saippuateline netistä – IKEA

Saippuapumput, saippuakuppi & saippuateline netistä – IKEA

Saippuapumput monessa tyylissä ja väreissä. Hemmottele itseäsi viihtyisällä kylpyhuoneella ja tilaa saippuateline ja saippuakuppi IKEA-verkkokaupasta.

RINNIG Saippuapumppu, harmaa, 450 ml – IKEA

Pidä tiskialtaan alue siistinä tämän saippua-annostelijan avulla. Modernin ja pelkistetyn muotoilun ansiosta se on helppo yhdistää muihin saman sarjan …

RINNIG Saippuapumppu, harmaa, 450 ml Pidä tiskialtaan alue siistinä tämän saippua-annostelijan avulla. Modernin ja pelkistetyn muotoilun ansiosta se on helppo yhdistää muihin saman sarjan tuotteisiin. Joskus pienellä muutoksella on suuri vaikutus. Täyttäminen on helppoa suuren suuaukon ansiosta.

TACKAN Saippuapumppu, valkoinen – IKEA

TACKAN Saippuapumppu, valkoinen Läpinäkyvästä saippuapumpusta näkee, milloin saippua tai käsidesi on vähissä. Leveä aukko helpottaa täyttämistä.

TACKAN Saippuapumppu, valkoinen Läpinäkyvästä saippuapumpusta näkee, milloin saippua tai käsidesi on vähissä. Leveä aukko helpottaa täyttämistä. Leveän aukon ansiosta helppo täyttää.

SILVTJÄRN Saippuapumppu – IKEA

Virkistä kylpyhuonettasi ripauksella tyyliä. Tämä messingistä ja lasista valmistettu saippuapumppu pitää pesualtaasi ympäristön siistinä ja sopii …

SILVTJÄRN Saippuapumppu Virkistä kylpyhuonettasi ripauksella tyyliä. Tämä messingistä ja lasista valmistettu saippuapumppu pitää pesualtaasi ympäristön siistinä ja sopii täydellisesti yhteen muiden SILVTJÄRN-tarvikkeiden kanssa. Helppo täyttää suosikkisaippuallasi.

EKOLN Saippuapumppu, tummanharmaa – IKEA

EKOLN Saippuapumppu, tummanharmaa. 6,99 …

EKOLN Saippuapumppu, tummanharmaa. Siistit ja pehmeän kaarevat muodot antavat kylpyhuoneelle uuden ja raikkaan ilmeen. Luo yhtenäinen tyyli käyttämällä lisäksi muita EKOLN-sarjan tarvikkeita.

Keittiön saippuapumput – Tilaa kätevästi verkosta – IKEA

Keittiön saippuapumput – Tilaa kätevästi verkosta – IKEA

Olipa valintasi moderni ja pelkistetty muotoilu tai pehmeää tunnelmaa luova saippuapumppu, pienellä muutoksella on suuri vaikutus. Tutustu valikoimaan.

Keittiön saippuapumput voivat olla myös kauniita ja tyylikkäitä. Katso valikoimamme keittiön saippuapumppuja ja tee tilaus verkkokaupasta tai tule tavarataloon.

BALUNGEN Saippuapumppu, kromattu – IKEA

BALUNGEN Saippuapumppu, kromattu. BALUNGEN-sarjaa ovat inspiroineet 1700- ja 1800-lukujen upeat kylpyhuoneet. Sarja on yhtä fiksu kuin kauniskin, …

BALUNGEN Saippuapumppu, kromattu. BALUNGEN-sarjaa ovat inspiroineet 1700- ja 1800-lukujen upeat kylpyhuoneet. Sarja on yhtä fiksu kuin kauniskin, sillä piilokiinnitys ja kromattu pinta tuovat kylpyhuoneeseen harmonista ilmettä.

VOXNAN Saippuapumppu, kromiefekti – IKEA

VOXNAN Saippuapumppu, kromiefekti. Kaikki, mitä tarvitset tasapainottamaan hektisiä aamuja. Perinteinen muotoilu ja siihen yhdistyvät lasi- ja kromiosat …

VOXNAN Saippuapumppu, kromiefekti. Kaikki, mitä tarvitset tasapainottamaan hektisiä aamuja. Perinteinen muotoilu ja siihen yhdistyvät lasi- ja kromiosat luovat kylpyhuoneelle houkuttelevan ja yhtenäisen ilmeen.

DRAGAN Saippuakuppi, bambu – IKEA

Vaihda maata … Tuotteet · Säilytys & kaapit · Piensäilytys & laatikot · Kylpyhuonetarvikkeet · Saippuapumput & saippuakupit · DRAGAN Saippuakuppi.

DRAGAN Saippuakuppi, bambu Luonnollinen bambu tuo kylpyhuoneeseen lämmintä ja rauhoittavaa ilmettä. Laatikot ovat kevyitä ja helppoja liikutella sinne, missä niitä kulloinkin tarvitaan. Bambua, kestävää luonnonmateriaalia.

Keywords: ikea saippuapumppu, ikea saippuateline, ikea saippuapullo, ikea pumppupullo