Ikea pöytälevy

Juuri sinulle suunniteltu pöytälevy – IKEA

Pöytälevyt – Juuri sinulle suunniteltu pöytälevy – IKEA

Pöytälevy oman makuun! Yhdistämällä valitsemasi pöytälevyn ja jalat, voit rakentaa juuri sellaisen työ- tai ruokapöydän kuin itse haluat. Tutustu!

Työpöydän pöytälevyt – Tilaa myös verkkokaupasta – IKEA

Työpöydän pöytälevyt – Tilaa myös verkkokaupasta – IKEA

Haluatko L-muotoisen kulmapöydän tai puolipyöreän työpöydän? Työpöydän pöytälevyt auttavat rakentamaan työpöydän omiin tarpeisiisi. Katso ja tilaa!

Ruokapöydän jalat ja pöytälevyt – IKEA

Ruokapöydän jalat ja pöytälevyt – IKEA

Paitsi valmiina, ruokapöydän voi myös hankkia erillisellä jalustalla ja pöytälevyllä. Tutustu ruokapöydän jalkoihin ja pöytälevyihin.

LINNMON Pöytälevy, mustanruskea, 100×60 cm – IKEA

LINNMON Pöytälevy, mustanruskea, 100×60 cm. Yhdistä haluamasi pöytälevy ja jalat tai valitse tämä valmis kokonaisuus. Kestävä ja kevyt rakenne, joka on valmistettu vähemmän raakamateriaaleja kuluttavalla tekniikalla – näin vähentäen negatiivisia ympäristövaikutuksia.

Pöytälevyt ja jalat – IKEA

Pöydänjalat tekevät pöydän – Rakenna työpöytä – IKEA

Pöydänjalat tekevät pöytälevystä pöydän. Pöydänjalat ovat helppo ja nopea asentaa. Rakenna työpöytä: Ruuvit kiinni levyyn ja sinulla on työpöytä. Tutustu!

LAGKAPTEN Pöytälevy, valkoinen, 120×60 cm – IKEA

LAGKAPTEN Pöytälevy, valkoinen, 120×60 cm Yhdistä haluamasi pöytälevy ja jalat. Kun ostat ne erikseen, voit rakentaa juuri omaan tilaasi ja tyyliisi sopivan kokonaisuuden. Pöytälevyssä on valmiiksi poratut reiät, jotta sen kiinnittäminen runkoon olisi helpompaa.

BEKANT Pöytälevy, valkoinen, 160×80 cm – IKEA

BEKANT Pöytälevy, valkoinen, 160×80 cm. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

TROTTEN-pöytälevyt ja -jalustat – IKEA

TROTTEN-pöytälevyt ja -jalustat – IKEA

TROTTEN-pöytälevyt ja -jalustat

Pöytä- & työpöytäjärjestelmät – IKEA

Pöytäjärjestelmät & työpöytäjärjestelmät edullisesti – IKEA

Työpöytäjärjestelmät on toimiva ja mukava vaihtoehto sinulle. Osta työpöytä ja tuoli tai pöytäjärjestelmä täältä. Tutustu valikoimaan ja tule ostoksille!

Keywords: ikea pöytälevy, pöytälevyt ikea, pöytälevy ikea, ikea pöytätaso, ikea pöytälevyt, pöytätaso ikea, gerton ikea, ikea työpöytätaso, ikea levy, ikea korkkitaso, ikea liimapuulevy, ikea pöydän kansi