Ikea peitto pesuohje

FJÄLLHAVRE Peitto, lämmin, 240×220 cm – IKEA

Viileä, helppohoitoinen puuvilla-polyesteripeitto, jonka täytteenä on pehmeää, …

FJÄLLHAVRE Peitto, lämmin, 240×220 cm Pehmeä ja paksu peitto, jonka tikattu täyte pitää sinut lämpimänä läpi koko yön. Keveä täyte, josta 90 % on untuvaa ja 10 % höyhentä, kietoo sinut ylelliseen hyvän olon tunteeseen. Hyvä valinta, jos palelet helposti nukkuessasi.

SMÅSPORRE Peitto, viileä, 150×200 cm – IKEA

Rakastu tai vaihda – kokeile 90 yötä. Jos uusi patjasi, peittosi tai tyynysi ei olekaan juuri täydellinen kumppani sinulle, voit palauttaa sen ja valita …

SMÅSPORRE Peitto, viileä, 150×200 cm. Tuntuu juuri niin pehmeältä kuin näyttää! Puuvilla-polyesterisekoituksen ansiosta peiton kanssa on mukava nukkua ja se on helppohoitoinen. Tämä peitto voidaan pestä usein ja korkeissa lämpötiloissa, ja se myös kuivuu nopeasti.

SMÅSPORRE Peitto, lämmin, 240×220 cm – IKEA

Peitto on yksilöllinen valinta, piditpä untuva- tai höyhentäytteestä tai lyosellista. Löydä sopivin peitto, peite tai täkki. 90 päivän vaihto-oikeus!

SMÅSPORRE Peitto, lämmin, 240×220 cm. Tuntuu juuri niin pehmeältä kuin näyttää! Puuvilla-polyesterisekoituksen ansiosta peiton kanssa on mukava nukkua ja se on helppohoitoinen. Tämä peitto voidaan pestä usein ja korkeissa lämpötiloissa, ja se myös kuivuu nopeasti.

Peitot – Peitto ja täkki mukaviin yöuniin – IKEA

Peitot – Peitto ja täkki mukaviin yöuniin – IKEA

Erittäin lämmin ja helppohoitoinen puuvilla-polyesteripeitto, jonka täytteenä on …

Peitto on yksilöllinen valinta, piditpä untuva- tai höyhentäytteestä tai lyosellista. Löydä sopivin peitto, peite tai täkki. 90 päivän vaihto-oikeus!

SMÅSPORRE Peitto, erityisen lämmin, 150×200 cm – IKEA

GRUSSTARR Peitto, viileä, 240×220 cm. Tämä peitto sopii etenkin niille, joilla on usein kuuma nukkuessa. Se imee ruumiinlämpöä ja auttaa rentoutumaan, …

SMÅSPORRE Peitto, erityisen lämmin, 150×200 cm. Tuntuu juuri niin pehmeältä kuin näyttää! Puuvilla-polyesterisekoituksen ansiosta peiton kanssa on mukava nukkua ja se on helppohoitoinen. Tämä peitto voidaan pestä usein ja korkeissa lämpötiloissa, ja se myös kuivuu nopeasti.

GRUSSTARR Peitto, erityisen viileä, 240×220 cm – IKEA

GRUSSTARR Peitto, viileä, 240×220 cm – IKEA

Puuvillakangas ja 90-prosenttisesti höyhenistä ja 10-prosenttisesti untuvasta valmistettu täyte saavat peiton tuntumaan mukavalta ja napakalta. Tuotenumero …

GRUSSTARR Peitto, viileä, 240×220 cm. Tämä peitto sopii etenkin niille, joilla on usein kuuma nukkuessa. Se imee ruumiinlämpöä ja auttaa rentoutumaan, joten nukkuminen on mukavaa läpi yön.

FJÄLLARNIKA Peitto, lämmin, 150×200 cm – IKEA

Puuvillakangas ja 90-prosenttisesti höyhenistä ja 10-prosenttisesti untuvasta valmistettu täyte saavat peiton tuntumaan mukavalta ja napakalta. Tuotenumero …

FJÄLLARNIKA Peitto, lämmin, 150×200 cm Mukava peitto, jonka tikattu täyte pitää sinut lämpimänä läpi koko yön. Puuvillakangas ja 90-prosenttisesti höyhenistä ja 10-prosenttisesti untuvasta valmistettu täyte saavat peiton tuntumaan mukavalta ja napakalta.

FJÄLLARNIKA Peitto, viileä, 150×200 cm – IKEA

RÖDKÖRVEL Peitto, viileä, 150×200 cm Puuvillakangas on hengittävää, joten olo pysyy mukavana ja kuivana, ja villatäyte takaa pehmeyden.

FJÄLLARNIKA Peitto, viileä, 150×200 cm Keskilämmin peitto, jonka ruututikkaus päästää läpi ilmaa ja lämpöä, mikä tekee nukkumisesta mukavaa. Puuvillakangas ja 90-prosenttisesti höyhenistä ja 10-prosenttisesti untuvasta valmistettu täyte saavat peiton tuntumaan mukavalta ja napakalta.

RÖDKÖRVEL Peitto, viileä, 150×200 cm – IKEA

Tekokuitupeitto on kestävä ja käytännöllinen peite, joka sopii melkeinpä …

RÖDKÖRVEL Peitto, viileä, 150×200 cm Puuvillakangas on hengittävää, joten olo pysyy mukavana ja kuivana, ja villatäyte takaa pehmeyden. Nukkumislämpötila pysyy tasaisena, ja peitto on erittäin helppohoitoinen. Viileä ja pehmeä puuvillapeitto, jonka täytteenä on 100-prosenttista villaa.

Juuri sinulle sopiva tekokuitupeitto – IKEA

Juuri sinulle sopiva tekokuitupeitto – IKEA

Tekokuitupeitto on kestävä ja käytännöllinen peite, joka sopii melkeinpä jokaiseen kotiin. Tutustu laajaan peittovalikoimaamme! 90 päivän vaihto-oikeus.

Keywords: ikea peitto pesuohje