Ikea lasihylly

BESTÅ Lasihylly, lasi, 56×36 cm – IKEA

Billy lasihyllyMARIAHuomaamaton lisähylly kauniille esineille vitriinin.5. Sopiva lisä hyllyllemarttiSopiva lisä hyllylle5. Lisä säilystilaaJaanaSäpivan …

BESTÅ Lasihylly, lasi, 56×36 cm Lasihyllyillä tavaroiden voi melkein kuvitella leijuvan ilmassa. Karkaistusta lasista valmistetut hyllyt saavat säilytysratkaisun näyttämään ilmavalta ja selkeältä. Siirrettävä hyllylevy. Hyllyvälejä voi säätää tarpeen mukaan.

BESTÅ Lasihylly, lasi, 56×16 cm – IKEA

BILLY Lisähyllylevy, lasi, 76×26 cm. On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on …

BESTÅ Lasihylly, lasi, 56×16 cm Lasihyllyillä tavaroiden voi melkein kuvitella leijuvan ilmassa. Karkaistusta lasista valmistetut hyllyt saavat säilytysratkaisun näyttämään ilmavalta ja selkeältä. Siirrettävä hyllylevy. Hyllyvälejä voi säätää tarpeen mukaan.

KOMPLEMENT Lasihylly, valkoinen, 50×58 cm – IKEA

KOMPLEMENT Lasihylly, valkoinen, 50×58 cm Lasihylly on fiksu valinta, kun haluat esitellä PAX-vaatekaapissa olevia tavaroitasi kaappivalaisimien avulla tai kun haluat nähdä helposti, mitä hyllyissä on alimmaisena. Sopii kevyiden vaatteiden, kuten t-paitojen, säilyttämiseen.

KALLAX Lasihylly, 33×38 cm – IKEA

KALLAX Lasihylly, 33×38 cm Onko KALLAX-hyllyssäsi paljon käyttämätöntä tilaa? Voit täyttää sen näillä lasihyllyillä, jolloin saat lisää säilytyspintaa tavaroillesi. Fiksu ratkaisu, joka luo myös yhtenäisen ilmeen.

UTRUSTA Hyllylevy, lasi, 80×37 cm – IKEA

UTRUSTA Hyllylevy, lasi, 80×37 cm. Lisää säihkettä keittiöön näiden lasihyllyjen avulla. Upea vaikutelma syntyy, kun yhdistät hyllyt vitriinioviin ja kaappivalaisimiin.

BROGRUND Lasihylly, 67×11 cm – IKEA

BROGRUND Lasihylly, 67×11 cm Virtaviivainen ja eleettömän tyylikäs. BROGRUND-sarjaan kuuluu monenlaisia lisätarvikkeita, jotka luovat järjestystä kaaokseen modernin raikkaalla ulkonäöllään. Piiloruuvien kaltaiset yksityiskohdat tekevät muotoilusta erityisen puhdaslinjaisen.

VARMBLIXT Lasihylly, huurrelasi/valkoinen, 70 cm – IKEA

VARMBLIXT Lasihylly, huurrelasi/valkoinen, 70 cm Esittele suosikkiesineitäsi ylpeästi. Ne pysyvät tukevasti tällä hyllyllä, jossa on himmeä lasipinta ja pyöreät, valkoiset metallikannattimet. Kuuluu VARMBLIXT-mallistoon, jonka esineissä valo ja muotoilu kohtaavat toisensa.

BILLY Lisähyllylevy, lasi, 36×26 cm – IKEA

BILLY Lisähyllylevy, lasi, 36×26 cm. On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on löytynyt valikoimastamme jo vuodesta 1979 lähtien.

BILLY Lisähyllylevy, lasi, 76×26 cm – IKEA

BILLY Lisähyllylevy, lasi, 76×26 cm. On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on löytynyt valikoimastamme jo vuodesta 1979 lähtien.

Keywords: ikea lasihylly, lasihylly ikea