Ikea lack sohvapöytä

LACK Sohvapöytä, valkoinen, 90×55 cm – IKEA

Sohvapöytä (Ikea lack). 20 €. eilen 19:13. Uusimaa. Myydään. 1. Ikean Lack-pöytä , Pöydät ja tuolit, Sisustus ja huonekalut, Helsinki, Tori.

LACK Sohvapöytä, valkoinen, 90×55 cm. Erillisen hyllyn ansiosta esim. lehdet on helppo pitää järjestyksessä ja pöytä siistinä.

LACK Sohvapöytä, valkoinen, 118×78 cm – IKEA

3 päivää sitten — Yksinkertainen mutta iso Ikean Lack-sohvapöytä.Kunto kohtalainen: pinnat esteettisesti hyvässä kunnossa pieniä elämän jälkiä lukuunottamatta …

LACK Sohvapöytä, valkoinen, 118×78 cm. Erillisen hyllyn ansiosta esim. lehdet on helppo pitää järjestyksessä ja pöytä siistinä.

LACK Sohvapöytä, vaaleaksi petsattu tammikuvio, 90×55 cm

LACK Sohvapöytä, vaaleaksi petsattu tammikuvio, 90×55 cm – IKEA

LACK Sohvapöytä, vaaleaksi petsattu tammikuvio, 90×55 cm. Erillisen hyllyn ansiosta esim. lehdet on helppo pitää järjestyksessä ja pöytä siistinä.

LACK Apupöytä, valkoinen, 55×55 cm – IKEA

LACK Apupöytä, valkoinen, 55×55 cm. Uskollinen ystävä, joka on kuulunut mallistoomme jo vuodesta 1979. Olemme huolehtineet siitä hellästi ja parantaneet sitä vain entisestään.

LACK Sohvapöytä, vaaleaksi petsattu tammikuvio, 118×78 …

LACK Sohvapöytä, vaaleaksi petsattu tammikuvio, 118×78 cm – IKEA

LACK Sohvapöytä, vaaleaksi petsattu tammikuvio, 118×78 cm. Erillisen hyllyn ansiosta esim. lehdet on helppo pitää järjestyksessä ja pöytä siistinä.

LACK Apupöytä, vaaleaksi petsattu tammikuvio, 55×55 cm

LACK Apupöytä, vaaleaksi petsattu tammikuvio, 55×55 cm – IKEA

LACK Apupöytä, vaaleaksi petsattu tammikuvio, 55×55 cm LACK-sivupöytä on helppo yhdistää muihin huonekaluihin. Hunajakennomainen paperirakenne tekee pöydästä kestävän mutta kevyen, joten sitä on helppo liikutella. Helppo koota.

LACK Apupöytä, valkoinen, 35×35 cm – IKEA

LACK Apupöytä, valkoinen, 35×35 cm Tämä pieni LACK-pöytä sopii minne tahansa kotona, ja sen voi myös sijoittaa saman sarjan suuremman pöydän alle, mikä säästää tilaa. Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta pöytä on helppo koota, nostaa ja siirtää.

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 332ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

VARATTU Ikea Lack-sohvapöytä, P…

Yksinkertainen mutta iso Ikean Lack-sohvapöytä.Kunto kohtalainen: pinnat esteettisesti hyvässä kunnossa pieniä elämän jälkiä lukuunottamatta, mutta välitason levyn kiinnitys on vähän löysä. Välitaso kuitenkin kestää tavaraa, vaikka vähän heiveröiselt…

Keywords: ikea lack sohvapöytä, ikea sohvapöytä lack