Ikea kruunukynttilä

JUBLA Kruunukynttilä, valkoinen – IKEA

Kynttilä on kaunis sellaisenaankin, mutta jos haluaa, sen voi sujauttaa esimerkiksi lyhdyn sisälle, jolloin se on paremmin suojassa maailman tuiskeelta.

JUBLA Kruunukynttilä, valkoinen. Kynttilöiden hehku luo tunnelmaa kaikkiin tilanteisiin – valoa pimeisiin aamuihin, romantiikkaa illallistreffeille ja lämpöä ja kodikkuutta huoneeseen.

JUBLA Kynttilä, valkoinen – IKEA

Led-kynttilä on suosittu sähköinen kynttilä ja led tuikut tuovat luonnollista kynttilän valoa ja tunnelmaa kotiin. Meiltä myös led-kynttilä ulkokäyttöön!

JUBLA Kynttilä, valkoinen. Kynttilöiden hehku luo tunnelmaa kaikkiin tilanteisiin – valoa pimeisiin aamuihin, romantiikkaa illallistreffeille ja lämpöä ja kodikkuutta huoneeseen.

Kynttilänjalat & kynttilät – IKEA

Kynttilät & kynttilänjalat – IKEA

365+-sarjan lasipurkki, 3,3 l, 4,99 e ja Jubla-kruunu-kynttilä 9,99 e / 50 kpl (Ikea). Penkin alla vanerinen säilytyskori 95 e (Elokaunokki).

Kynttilät ovat mitä kauneimpia sisustuselementtejä. Tutustu laajaan valikoimaan kynttilöitä! Meilä löydät myös mm. lasiset kynttilänjalat. Tutustu!

Tuoksuttomat kynttilät & lämpökynttilät pöydälle – IKEA

Tuoksuttomat kynttilät & lämpökynttilät pöydälle – IKEA

Pallokynttilä ja lämpökynttilät tuovat kotiin lämmintä tunnelmaa. Tuoksuttomat kynttilät, kuten pöytäkynttilät ovat laadukkaat ja palavat tasaisesti.

ÄDELLÖVTRÄD Led-kynttilä, valkoinen/sisäkäyttöön, 28 cm

ÄDELLÖVTRÄD Led-kynttilä, valkoinen/sisäkäyttöön, 28 cm – IKEA

ÄDELLÖVTRÄD Led-kynttilä, valkoinen/sisäkäyttöön, 28 cm Viihtyisän ja kutsuvan tunnelman luominen kotiin ei voisi olla tämän helpompaa ja turvallisempaa. Sisäänrakennettu ajastin sytyttää kynttilän automaattisesti samaan aikaan joka päivä – ja sammuttaa sen 6 tunnin kuluttua.

Led-kynttilät tuovat valoa kotiin turvallisesti – IKEA

Led-kynttilät tuovat valoa kotiin turvallisesti – IKEA

Led-kynttilä on suosittu sähköinen kynttilä ja led tuikut tuovat luonnollista kynttilän valoa ja tunnelmaa kotiin. Meiltä myös led-kynttilä ulkokäyttöön!

Kruunukynttilät pikatestissä – Ikea paloi pisimpään

Kruunukynttilät pikatestissä – Ikea paloi pisimpään – Kuluttaja

Kruunukynttilöiden testissä tuoksui joululta – YLE

Kruunukynttilöiden testissä tuoksui joululta | Kuningaskuluttajan testit | Kuningaskuluttaja | yle.fi

Kapeat kruunukynttilät ovat juhlallinen valinta, jos haluaa tasaisesti loppuun palavia kynttilöitä. Kolme kovaa testasi valkoisia kruunukynttilöitä marraskuun pimeydessä. Kynttiläpakkausten paloajat pitivät kutinsa – osa paloi reilusti pitempäänkin.

Ihanat klassikot! Satsaa peruskalusteisiin ja monikäyttöisiin …

Ihanat klassikot! Satsaa peruskalusteisiin ja monikäyttöisiin tekstiileihin – Kotijakeittio.fi

Satsaa muutamiin monikäyttöisiin peruskalusteisiin, niin saat kotiisi ikuisia ystäviä. Penkki tai jakkara sopii istuimeksi, tasoksi tai pöydäksi. Pukkijalkapöytä muuntuu moneen tilaan ja kokoon. Suurikoinen, laadukas pyyhe sopii pöytäliinaksi tai torkkupeitoksi.

Keywords: ikea kruunukynttilä