Ikea kosteussuoja

GRUSNARV Patjansuojus, vedenpitävä, 160×200 cm – IKEA

SOTNÄTFJÄRIL Patjansuojus, vedenpitävä, 140×200 cm Tämä suojus estää kosteuden imeytymisen patjaasi, joten voit nukkua hyvin. Siinä on mukava vanutäyte, …

GRUSNARV Patjansuojus, vedenpitävä, 160×200 cm Ohut, vedenpitävä patjansuojus estää nesteiden imeytymisen patjaan ja pitää sen raikkaana ja puhtaana. Hyvin paikallaan pysyvä suojus pidentää patjan käyttöikää vuosilla. Patjansuojus kestää konepesun 60 °C:ssa, jossa pölypunkit kuolevat.

LENAST Patjansuojus, vedenpitävä, valkoinen, 70×160 cm

LENAST Patjansuojus, vedenpitävä, valkoinen, 70×160 cm – IKEA

Vauvojen tekstiilit kuten peitto pinnasänkyyn tai lastensänkyyn turvaa rauhalliset unet pienelle nukkujalle. Tutustu vauvojen tekstiileihin ja koko …

LENAST Patjansuojus, vedenpitävä, valkoinen, 70×160 cm Patjansuojus on kannattava hankinta, sillä se suojaa pieniltä vahingoilta ja on helppo pestä. Lisäksi se tarjoaa mukavan nukkumapaikan. Hyvin nukkuva lapsi on aikuisenkin unelma, eikö niin? Nopea irrottaa, helppo pestä.

Patjansuojus suojaa patjaa likaantumiselta – IKEA

Patjansuojus suojaa patjaa likaantumiselta – IKEA

LUDDROS Patjansuojus, 120×200 cm Tikatun patjansuojuksen päällinen on polyesteri-puuvillaseosta. Polyesteritäyte on peräisin pääasiassa …

Patjansuojus suojaa patjaa likaantumiselta, tuo pitkää ikää patjalle ja on hyvä kosteussuoja sänkyyn. IKEA-sängynsuoja ja tyynynsuojus on helppo pestä.

LENAST Patjasuojus, valkoinen, 60×120 cm – IKEA

LENAST Patjasuojus, valkoinen, 60×120 cm Patjansuojus on kannattava hankinta, sillä se suojaa pieniltä vahingoilta ja on helppo pestä. Lisäksi se tarjoaa mukavan nukkumapaikan. Hyvin nukkuva lapsi on aikuisenkin unelma, eikö niin? Nopea irrottaa, helppo pestä.

LENAST Patjansuojus, vedenpitävä, 80×200 cm – IKEA

LENAST Patjansuojus, vedenpitävä, 80×200 cm Patjansuojus on kannattava hankinta, sillä se suojaa pieniltä vahingoilta ja on helppo pestä. Lisäksi se tarjoaa mukavan nukkumapaikan. Hyvin nukkuva lapsi on aikuisenkin unelma, eikö niin? Nopea irrottaa, helppo pestä.

LEN Patjasuojus, valkoinen, 70×100 cm – IKEA

LEN Patjasuojus, valkoinen, 70×100 cm Hädän hetkellä apu on lähellä. Tämä muovitettu suojus suojaa sänkyä tai sohvaa, kun lapsi opettelee kuivaksi. Valmistettu vastuullisesti tuotetusta puuvillasta ja turvallisesta kumista. Vesitiivis tausta suojaa patjaa. Sopii sekä sänkyyn että pinnasänkyyn.

FIXA Kosteussuoja, kromattu – IKEA

FIXA Kosteussuoja, kromattu

SOTNÄTFJÄRIL Patjansuojus, vedenpitävä, 140×200 cm – IKEA

SOTNÄTFJÄRIL Patjansuojus, vedenpitävä, 140×200 cm Tämä suojus estää kosteuden imeytymisen patjaasi, joten voit nukkua hyvin. Siinä on mukava vanutäyte, jonka sisällä on kestävä vedenpitävä kerros. Vanukerros tekee patjasta entistä pehmeämmän ja mukavamman.

Vauvan tekstiilit – laadukkaat ja testatut tuotteet – IKEA

Vauvan tekstiilit – laadukkaat ja testatut tuotteet – IKEA

Vauvojen tekstiilit kuten peitto pinnasänkyyn tai lastensänkyyn turvaa rauhalliset unet pienelle nukkujalle. Tutustu vauvojen tekstiileihin ja koko valikoimaamme!

LUDDROS Patjansuojus, 120×200 cm – IKEA

LUDDROS Patjansuojus, 120×200 cm Tikatun patjansuojuksen päällinen on polyesteri-puuvillaseosta. Polyesteritäyte on peräisin pääasiassa kierrätysmateriaaleista. Lakanan ja patjan väliin asetettu patjansuojus suojaa patjaa tahroilta ja lialta ja pidentää sen käyttöikää.

Keywords: ikea kosteussuoja