Ikea koroke

BOLMEN Jakkara, valkoinen – IKEA

BOLMEN Jakkara, valkoinen Tämän vakaan ja liukuesteillä varustetun valkoisen porrasjakkaran avulla lapsi pystyy paremmin osallistumaan yhteisiin puuhiin.

BOLMEN Jakkara, valkoinen Tämän vakaan ja liukuesteillä varustetun valkoisen porrasjakkaran avulla lapsi pystyy paremmin osallistumaan yhteisiin puuhiin. Jakkara on hyväksytty myös aikuisten käyttöön, joten sitä voi turvallisesti käyttää ylähyllyllä olevien tavaroiden etsimiseen.

FÖRSIKTIG Lastenjakkara, valkoinen/vihreä – IKEA

FÖRSIKTIG Lastenjakkara, valkoinen/vihreä Jakkaran avulla lapsi voi kiivetä katsomaan itseään peilistä, ja samalla harjoitella harjaamaan hampaansa ihan …

FÖRSIKTIG Lastenjakkara, valkoinen/vihreä Jakkaran avulla lapsi voi kiivetä katsomaan itseään peilistä, ja samalla harjoitella harjaamaan hampaansa ihan itse! Vieressä seisova aikuinen voi vain katsella ylpeänä vieressä. Yläpinnan liukueste vähentää lasten liukastumisvaaraa.

Lasten jakkarat & penkit – IKEA

Lasten jakkarat & penkit – IKEA

Löydä valikoimasta lastenjakkarat ja lastenpenkit. Niiden muodot, värit, materiaalit ja koot on suunniteltu lapsia ajatellen. Katso tuotevalikoima!

Kylpyhuoneen jakkarat & penkit – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Kylpyhuoneen jakkarat & penkit – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Hemmottele itseäsi viihtyisällä kylpyhuoneella. Meiltä löydät kaikki kylpyhuoneen penkit ja jakkarat. Katso koko valikoima ja tilaa pesuhuoneen penkki!

ELLOVEN Näyttökoroke ja laatikko, valkoinen – IKEA

Lisäksi korokkeessa on fiksuja säilytysratkaisuja. Laatikkoon mahtuu esimerkiksi kyniä, muistilehtiöitä, USB-muistitikkuja ja muita tarpeellisia …

ELLOVEN Näyttökoroke ja laatikko, valkoinen Kun näyttö on oikealla korkeudella, selän ja hartioiden kuormitus vähenee. Tämä laatikolla varustettu näyttökoroke helpottaa työskentelyä, opiskelua ja luovia projekteja ja auttaa pitämään työpöydän siistinä.

Porrasjakkarat & -tikkaat – Puinen keittiöjakkara – IKEA

Porrasjakkarat ja keittiöjakkarat – Puinen keittiöjakkara – IKEA

Porrasjakkara, keittiöjakkara ja aputikkaat on apunasi, kun haluat ylettyä korkeisiin kaappeihin. Puinen keittiöjakkara ja keittiötikkaat auttavat …

Porrasjakkara, keittiöjakkara ja aputikkaat on apunasi, kun haluat ylettyä korkeisiin kaappeihin. Puinen keittiöjakkara ja keittiötikkaat auttavat keittiössä. Tutustu!

BILLY Korotusosa, valkoinen, 80x28x35 cm – IKEA

BILLY Korotusosa, valkoinen, 80x28x35 cm. On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, …

BILLY Korotusosa, valkoinen, 80x28x35 cm. On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on löytynyt valikoimastamme jo vuodesta 1979 lähtien.

UPPSPEL Keskusyksikön pyörällinen koroke, tummanharmaa

UPPSPEL Keskusyksikön pyörällinen koroke, tummanharmaa – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

UPPSPEL Keskusyksikön pyörällinen koroke, tummanharmaa Tämän pyörillä varustetun telineen ansiosta keskusyksikkö on helppo siirtää olohuoneeseen television viereen tai pois tieltä siivouksen ajaksi. Helppo siirtää tarpeen mukaan, sillä keskusyksikkötelineessä on neljä pyörää.

VARIERA Hyllysisuste, valkoinen, 32x28x16 cm – IKEA

VARIERA Hyllysisuste, valkoinen, 32x28x16 cm Juuri kun luulit, että kaappitila on loppumassa, tämä upotettava hylly tulee apuun.

VARIERA Hyllysisuste, valkoinen, 32x28x16 cm Juuri kun luulit, että kaappitila on loppumassa, tämä upotettava hylly tulee apuun. Sijoittamalla kaappiin yhden tai useamman upotettavan hyllyn saat helposti lisää säilytystilaa. Kaapin sisältö on helposti nähtävillä ja saatavilla.

Keywords: ikea koroke