Ikea etusarja

UTRUSTA Laatikon etusarja, matala, valkoinen, 60 cm – IKEA

Toimiva sisäpuoli ja puhdaslinjainen ulkoasu. Tämän etusarjan avulla oven tai suuremman etusarjan taakse voidaan sijoittaa useita pieniä laatikoita.

UTRUSTA Laatikon etusarja, matala, valkoinen, 60 cm. Sileän, lakatun pintansa ansiosta etusarja on sekä kestävä että helppohoitoinen. 25 vuoden takuu.

VEDDINGE Laatikon etusarja, valkoinen, 60×20 cm – IKEA

Haluatpa sitten nykyaikaista tai perinteisempää tyyliä, meiltä löydät laadukkaat kalusteovet ja etusarjat, joiden joukosta voit valita haluamasi.

VEDDINGE Laatikon etusarja, valkoinen, 60×20 cm Valkoiset VEDDINGE-etusarjat luovat valoisan ja tilavan ilmeen, ja selkeät linjat tuovat rauhallista tunnelmaa. Hyvä modernin keittiön pohja, johon voit tehdä helposti omia lisäyksiä.

Ovet & etusarjat ENHET-keittiöön – IKEA

Ovet & etusarjat ENHET-keittiöjärjestelmään edullisesti – IKEA

VOXTORP-etusarjat, joissa on valkoinen mattapinta, luovat modernin ilmeen ja antavat valoisan ja tilavan vaikutelman. Integroidut vetimet sulautuvat niihin ja …

Ovet ja etusarjat ENHET-keittiöjärjestelmään löydät useissa väreissä ja tyyleissä edullisin hinnoin. Vertaile materiaaleja, kokoja ja tyylejä. Löydä mieleisesi valikoimastamme.

Keittiön kaapin ovet & etusarjat – Kalusteovet – IKEA

Keittiön kaapin ovet & etusarjat – Kalusteovet – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

Keittiön kaapin ovet tavaratalosta ja verkkokaupasta. Keittiön ovet luovat persoonallisen ilmeen keittiöösi. Katso kaikki keittiökaapin ovet tästä!

VOXTORP Laatikon etusarja, matta valkoinen, 40×20 cm – IKEA

ENHET Laatikon etusarja, valkoinen, 60×30 cm Valkoiset ovet ja etusarjat luovat siistin, kirkkaan ja raikkaan tunnelman, jota voi korostaa haluamillaan …

VOXTORP Laatikon etusarja, matta valkoinen, 40×20 cm VOXTORP-etusarjat, joissa on valkoinen mattapinta, luovat modernin ilmeen ja antavat valoisan ja tilavan vaikutelman. Integroidut vetimet sulautuvat niihin ja korostavat minimalistista tyyliä. Sileä mattapinta tuntuu mukavalta kättä vasten.

UTRUSTA Laatikon etusarja, keskikorkea, valkoinen, 60 cm

UTRUSTA Laatikon etusarja, keskikorkea, valkoinen, 60 cm – IKEA

UTRUSTA Laatikon etusarja, keskikorkea, valkoinen, 60 cm Toimiva sisäpuoli ja puhdaslinjainen ulkoasu. Tämän etusarjan avulla oven tai suuremman etusarjan taakse voidaan sijoittaa useita pieniä laatikoita. Näin saat lisää säilytystilaa ja samalla kokonaisilme säilyy virtaviivaisena.

BODBYN Laatikon etusarja, luonnonvalkoinen, 60×20 cm

BODBYN Laatikon etusarja, luonnonvalkoinen, 60×20 cm – IKEA

BODBYN Laatikon etusarja, luonnonvalkoinen, 60×20 cm Klassinen tyyli, luonnonvalkoinen väri ja viistetyt paneelit antavat perinteisen ja lämpimän kutsuvan ilmeen. BODBYN-etusarjat on helppo pitää puhtaina sileän lakatun pinnan ansiosta. Oven voi asentaa oikea- tai vasenkätiseksi.

AXSTAD Laatikon etusarja, matta valkoinen, 40×10 cm

AXSTAD Laatikon etusarja, matta valkoinen, 40×10 cm – IKEA

AXSTAD Laatikon etusarja, matta valkoinen, 40×10 cm. AXSTAD-etusarjassa on valkoinen mattapinta ja pehmeät linjat. Malli sopii tyyliltään niin moderniin kuin perinteiseen keittiöön.

ENHET Laatikon etusarja, valkoinen, 60×30 cm – IKEA

ENHET Laatikon etusarja, valkoinen, 60×30 cm Valkoiset ovet ja etusarjat luovat siistin, kirkkaan ja raikkaan tunnelman, jota voi korostaa haluamillaan tehosteväreillä. Vaivaton ja aina muodissa. Kalvopinta on sileä ja käytännöllinen, sillä se kestää kosteutta ja tahroja ja se on helppo puhdistaa.

Kaikki METOD-keittiöiden ovet ja etusarjat – IKEA

Keittiökaappien ovi- ja etusarjagalleria – IKEA

Tutustu keittiökaappien oviin ja etusarjoihin täällä. IKEA-mallistosta löydät useat värit sekä materiaalit aina kierrätetyistä PET-pulloista massiivipuuhun.

Keywords: ikea etusarja