Ikea enhet hylly

ENHET Seinärunko + hyllyt, antrasiitti, 40x15x75 cm – IKEA

ENHET Seinärunko + hyllyt, antrasiitti, 40x15x75 cm ENHET-sarjan avulla on helppo uudistaa keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen ilmettä.

ENHET Seinärunko + hyllyt, antrasiitti, 40x15x75 cm ENHET-sarjan avulla on helppo uudistaa keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen ilmettä. Tässä rungossa tavarat ovat näkyvillä. Siitä voidaan tehdä yksilöllinen valitsemalla omaan makuun sopiva väri ja laittamalla esimerkiksi pulloja näytille.

ENHET Seinärunko + hyllyt, antrasiitti, 60x30x75 cm – IKEA

Tuotteet myydään erikseen. ENHET-sarjan ripustettava hyllysisuste ja pyörivä hylly tarjoavat entistä enemmän säilytystilaa. Myydään erikseen. Ainutlaatuisten …

ENHET Seinärunko + hyllyt, antrasiitti, 60x30x75 cm ENHET-sarjan avulla on helppo uudistaa keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen ilmettä. Tässä rungossa tavarat ovat näkyvillä. Siitä voidaan tehdä yksilöllinen valitsemalla omaan makuun sopiva väri ja laittamalla esimerkiksi purkkeja näytille.

ENHET – kylpyhuoneen hyllyt – IKEA

ENHET – kylpyhuoneen hyllyt – IKEA

ENHET-kylpyhuoneen hyllyt koottuna yhdelle sivulle. Paljon vaihtoehtoja, joista löydät omaan kylpyhuoneeseen sopivat. Tule ostoksille meille!

ENHET Korkea runko + hyllyt, valkoinen, 30x30x180 cm – IKEA

Tuotetiedot. Korkean avokaapin viidellä hyllyllä kulhot, pullot, korit ja puhdistusaineet ovat kätevästi näkyvillä ja käytettävissä. Tällä avoimella ratkaisulla …

ENHET Korkea runko + hyllyt, valkoinen, 30x30x180 cm ENHET-sarjan avulla on helppo uudistaa keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen ilmettä. Tässä rungossa tavarat ovat näkyvillä. Siitä voidaan tehdä yksilöllinen valitsemalla omaan makuun sopiva väri ja laittamalla esimerkiksi koreja näytille.

ENHET Pöytäkaappirunko + hyllyt, valkoinen, 60x40x60 cm

ENHET Pöytäkaappirunko + hyllyt, valkoinen, 60x40x60 cm – IKEA

ENHET Pöytäkaappirunko + hyllyt, valkoinen, 60x40x60 cm ENHET-sarjan avulla on helppo uudistaa kylpyhuoneratkaisun ilmettä. Tässä avoimessa rungossa tavarat …

ENHET Pöytäkaappirunko + hyllyt, valkoinen, 60x40x60 cm ENHET-sarjan avulla on helppo uudistaa kylpyhuoneratkaisun ilmettä. Tässä avoimessa rungossa tavarat ovat näkyvillä. Siitä voidaan tehdä yksilöllinen valitsemalla omaan makuun sopiva väri ja laittamalla esimerkiksi voiteita ja pyyhkeitä näytille.

ENHET Pöytäkaappirunko + hyllyt, antrasiitti, 40x60x75 cm

ENHET Pöytäkaappirunko + hyllyt, antrasiitti, 40x60x75 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

ENHET Pöytäkaappirunko + hyllyt, antrasiitti, 40x60x75 cm ENHET-sarjan avulla on helppo uudistaa keittiön ilmettä. Tässä avoimessa rungossa vihannekset ja muut ruoat ovat esillä ja tuovat inspiraatiota seuraavaan ateriaan. Rungon värin voi valita oman maun mukaan.

ENHET Pöytäkaappirunko + hyllyt, valkoinen, 60x60x75 cm

ENHET Pöytäkaappirunko + hyllyt, valkoinen, 60x60x75 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

ENHET Pöytäkaappirunko + hyllyt, valkoinen, 60x60x75 cm ENHET-sarjan avulla on helppo uudistaa keittiön ilmettä. Tässä avoimessa rungossa vihannekset ja muut ruoat ovat esillä ja tuovat inspiraatiota seuraavaan ateriaan. Rungon värin voi valita oman maun mukaan.

ENHET Korkea runko + hyllyt, valkoinen, 60x30x180 cm – IKEA

ENHET Korkea runko + hyllyt, valkoinen, 60x30x180 cm ENHET-sarjan avulla on helppo uudistaa keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen ilmettä.

ENHET Korkea runko + hyllyt, valkoinen, 60x30x180 cm ENHET-sarjan avulla on helppo uudistaa keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen ilmettä. Tässä rungossa tavarat ovat näkyvillä. Siitä voidaan tehdä yksilöllinen valitsemalla omaan makuun sopiva väri ja laittamalla esimerkiksi koreja näytille.

ENHET – rungot ja jalat – IKEA

ENHET – rungot ja jalat – IKEA

Saatavilla myös muita vaihtoehtojaENHET. Pöytäkaappirunko + hyllyt, 40x40x60 cm, musta. ENHET Pöytäkaappirunko + hyllyt, antrasiitti, 60x40x60 cm

ENHET – rungot ja jalat

Keywords: ikea enhet hylly