Ikea e14

SOLHETTA Led-lamppu E14 470 lm, pallonmuotoinen …

SOLHETTA Led-lamppu E14 470 lm, pallonmuotoinen opaalinvalkoinen – IKEA

SOLHETTA Led-lamppu E14 470 lm, pallonmuotoinen opaalinvalkoinen Tämän energiatehokkaan ja pitkäikäisen led-lampun käyttöaika on noin 25 000 tuntia, ja miellyttävä lämpimän valkoinen valo toistaa värit luonnollisina. Ulkokuori on kestävää muovia, ja se kestää erilaisia lämpötiloja (–20°C…+40°C).

TRÅDFRI Led-lamppu E14 250 lm, älylaite langaton …

TRÅDFRI Led-lamppu E14 250 lm, älylaite langaton himmennettävä/lämmin valkoinen kynttilälamppu – IKEA

TRÅDFRI Led-lamppu E14 250 lm, älylaite langaton himmennettävä/lämmin valkoinen kynttilälamppu Led-älylamppua voidaan himmentää langattomasti sopivan tunnelman luomiseksi. Muistuttaa perinteistä hehkulankalamppua ja luo ympäristöönsä koristeellista valoa. Voidaan käyttää varjostimen kanssa tai ilman.

TRÅDFRI Led-lamppu E14 470 lm, älylaite … – IKEA

TRÅDFRI Led-lamppu E14 470 lm, älylaite langaton himmennettävä/värillinen/valkoinen spektri pallo – IKEA

TRÅDFRI Led-lamppu E14 470 lm, älylaite langaton himmennettävä/värillinen/valkoinen spektri pallo Leffailta, hengailua kavereiden kanssa vai lastenhuoneen sisustamista hauskemmaksi? Tämä monta värivaihtoehtoa tarjoava älylamppu auttaa luomaan oikean tunnelman. Voit myös halutessasi himmentää valoa.

SOLHETTA Led-lamppu E14 250 lm, pallo opaalinvalkoinen

SOLHETTA Led-lamppu E14 250 lm, pallo opaalinvalkoinen – IKEA

SOLHETTA Led-lamppu E14 250 lm, pallo opaalinvalkoinen Tämän energiatehokkaan ja pitkäikäisen led-lampun käyttöaika on noin 25 000 tuntia, ja miellyttävä lämpimän valkoinen valo toistaa värit luonnollisina. Ulkokuori on kestävää muovia, ja se kestää erilaisia lämpötiloja (–20°C…+40°C).

LED-lamput & LED-polttimot – Säästä energiaa – IKEA

LED-lamput & LED-polttimot – Säästä energiaa – IKEA

Led-lamput ovat edullisia. Vaihda valaisimiin led-polttimot ja energiansäästölamput. Ledeillä on jopa 85 % pienempi energiankulutus. Osta led-lamput!

RYET Led-lamppu, päärynänm, E14, 80 lm, kirkas – IKEA

RYET Led-lamppu, päärynänm, E14, 80 lm, kirkas. Led-lamput kuluttavat jopa 85 % vähemmän energiaa ja kestävät 10 kertaa pidempään kuin perinteiset hehkulamput.

TRÅDFRI Led-lamppu E14 470 lm, älylaite … – IKEA

TRÅDFRI Led-lamppu E14 470 lm, älylaite langaton himmennettävä/valkoinen spektri pallo – IKEA

TRÅDFRI Led-lamppu E14 470 lm, älylaite langaton himmennettävä/valkoinen spektri pallo Pieni ja fiksu. Tämän pienen lampun avulla saat älyvalon myös valaisimiin, joissa on pieni varjostin, ja voit säätää valoa tarpeesi mukaan. Valaistuksen himmentäminen muuttaa huoneen tunnelmaa ja säästää energiaa.

LUNNOM Led-lamppu, päär, E14 100 lumen, kirkas – IKEA

LUNNOM Led-lamppu, päär, E14 100 lumen, kirkas Hehkulankaa muistuttava led-teknologia säästää energiaa. Tämä kirkas retrotyylinen lamppu levittää ympärilleen lämmintä valkoista valoa ja sopii täydellisesti yhteen läpinäkyvien tai ristikkovarjostimien kanssa.

Kauko-ohjattava led lamppu – Älykkäät led-lamput – IKEA

Älylamput – Kauko-ohjattava led lamppu – Älykkäät led-lamput – IKEA

Kauko-ohjattava älylamppu muuttaa kotisi valaistuksen älyvalaistukseksi. Kauko-ohjattava led-lamppu voidaan himmentää. Osta älylamppu meiltä.

Keywords: ikea e14