Ikea brogrund

BROGRUND-sarja – IKEA

BROGRUND-sarja – IKEA

BROGRUND-sarja

BROGRUND Suihkuhylly, kromattu, 25×4 cm – IKEA

BROGRUND Suihkuhylly, kromattu, 25×4 cm Siistiä, yksinkertaista ja erottuvaa. BROGRUND-sarja tarjoaa laajan valikoiman käteviä tarvikkeita, jotka taltuttavat kylpyhuoneen kaaoksen ja antavat kylpyhuoneelle raikkaan ja modernin ilmeen. Vesi pääsee valumaan pois pohjassa olevista rei’istä.

BROGRUND Kulmahylly, ruostumaton teräs, 19×58 cm

BROGRUND Kulmahylly, ruostumaton teräs, 19×58 cm – IKEA

BROGRUND Kulmahylly, ruostumaton teräs, 19×58 cm. Virtaviivainen ja eleettömän tyylikäs. BROGRUND-sarjaan kuuluu monenlaisia lisätarvikkeita, jotka luovat järjestystä kaaokseen modernin raikkaalla ulkonäöllään.

BROGRUND Suihkusetti term sek, kromattu – IKEA

BROGRUND Suihkusetti term sek, kromattu Pää-/käsisuihkusetti, jossa on erilaisia suihkutoimintoja. Lämpötilanrajoittimen (38 °C) ansiosta suihkusta ei saa vahingossa liian kuumaa vettä, ja sekoitinosan pinta on suunniteltu pysymään turvallisen lämpöisenä.

BROGRUND Pyyheteline, 3 tankoa, ruostumaton teräs

BROGRUND Pyyheteline, 3 tankoa, ruostumaton teräs – IKEA

BROGRUND Pyyheteline, 3 tankoa, ruostumaton teräs Siistiä, yksinkertaista ja erottuvaa. BROGRUND-sarja tarjoaa laajan valikoiman käteviä tarvikkeita, jotka taltuttavat kylpyhuoneen kaaoksen ja antavat kylpyhuoneelle raikkaan ja modernin ilmeen. Ruostumatonta terästä. Kestävä ja helppo puhdistaa

BROGRUND Seinähylly + pyyheteline, ruostumaton teräs …

BROGRUND Seinähylly + pyyheteline, ruostumaton teräs, 47×27 cm – IKEA

BROGRUND Seinähylly + pyyheteline, ruostumaton teräs, 47×27 cm Virtaviivainen ja eleettömän tyylikäs. BROGRUND-sarjaan kuuluu monenlaisia lisätarvikkeita, jotka luovat järjestystä kaaokseen modernin raikkaalla ulkonäöllään. Piiloruuvien kaltaiset yksityiskohdat tekevät muotoilusta erityisen puhdaslinjaisen.

BROGRUND Roskakori painettavalla kannella, … – IKEA

BROGRUND Roskakori painettavalla kannella, ruostumaton teräs, 4 l – IKEA

BROGRUND Roskakori painettavalla kannella, ruostumaton teräs, 4 l Siistiä, yksinkertaista ja erottuvaa. BROGRUND-sarja tarjoaa laajan valikoiman käteviä tarvikkeita, jotka taltuttavat kylpyhuoneen kaaoksen ja antavat kylpyhuoneelle raikkaan ja modernin ilmeen.

BROGRUND Yksiotehana, korkea, kromattu – Hanat – IKEA

BROGRUND Yksiotehana, korkea, kromattu – IKEA

BROGRUND Yksiotehana, korkea, kromattu Kuumaa vettä ja energiaa säästyy aina, kun nostat vipua suoraan ylös, sillä hanasta tulee tällöin kylmää vettä. Näin voit välttää kuuman veden turhaa käyttöä päivittäisissä askareissa, kuten käsien tai hampaiden pesussa.

BROGRUND Termostaattinen sekoittaja suihku, kromattu, …

BROGRUND Termostaattinen sekoittaja suihku, kromattu, 150 mm – IKEA

BROGRUND Termostaattinen sekoittaja suihku, kromattu, 150 mm Lämpötilanrajoittimen (38 °C) ansiosta suihkusta ei saa vahingossa liian kuumaa vettä, ja sekoitinosan pinta on suunniteltu pysymään turvallisen lämpöisenä. Suihkuun kuuluvan hyllyn ansiosta shampoopullot saa kätevästi käden ulottuville.

BROGRUND Jatkettava pyyheteline, ruostumaton teräs

BROGRUND Jatkettava pyyheteline, ruostumaton teräs – IKEA

BROGRUND Jatkettava pyyheteline, ruostumaton teräs. Siistiä, yksinkertaista ja erottuvaa. BROGRUND-sarja tarjoaa laajan valikoiman käteviä tarvikkeita, jotka taltuttavat kylpyhuoneen kaaoksen ja antavat kylpyhuoneelle raikkaan ja modernin ilmeen.

Keywords: ikea brogrund