Ikea bestå laatikko

BESTÅ-sisusteet ja tarvikkeet – IKEA

BESTÅ-sisusteet ja laatikot BESTÅ-säilytysjärjestelmiin – IKEA

BESTÅ-laatikko säilytysjärjestelmään. Järjestä tavarat pehmeisiin huopasisusteisiin ja BESTÅ-vetolaatikoihin. Osta BESTÅ-laatikko, seinäkisko, lasihylly yms. täältä.

BESTÅ Laatikonrunko, valkoinen, 60x25x40 cm – IKEA

BESTÅ Laatikonrunko, valkoinen, 60x25x40 cm Kaipaatko säilytyspaikkaa kaukosäätimille, korvatulpille tai kirjoille? BESTÅ-laatikonrunko sopii sekä pienten että vähän suurempien tavaroiden säilyttämiseen. Runkoa voi täydentää erilaisilla sisusteilla, jolloin laatikon saa helpommin järjestykseen.

BESTÅ Laatikko, harmaa, 25x31x15 cm – IKEA

BESTÅ Laatikko, harmaa, 25x31x15 cm Tässä pienessä laatikossa on kahvat, ja se on valmistettu huovasta, joten se suojaa säilytettävien tavaroiden lisäksi huonekalua, jolle se asetetaan. Ajaton muotoilu sopii minne tahansa – ja erityisen hyvin BESTÅ-sarjan säilytyskalusteisiin.

BESTÅ Säilytyskokon+ovet/laatikot, Lappviken valkoinen

BESTÅ Säilytyskokon+ovet/laatikot, Lappviken valkoinen – IKEA

BESTÅ Säilytyskokon+ovet/laatikot, Lappviken valkoinen. Jätä asiat sivuun vähäksi aikaa! Sivupöytäyhdistelmä tarjoaa runsaasti tilaa tavaroiden säilyttämiseen sekä tason, jolle voi luoda houkuttelevan asetelman – tai laskea tarjoiluastiat ruokailun ajaksi.

BESTÅ Laatikonrunko, valkoinen, 60x15x40 cm – IKEA

BESTÅ Laatikonrunko, valkoinen, 60x15x40 cm Kaipaatko säilytyspaikkaa kaukosäätimille, korvatulpille tai kirjoille? BESTÅ-laatikonrunko sopii sekä pienten että vähän suurempien tavaroiden säilyttämiseen. Runkoa voi täydentää erilaisilla sisusteilla, jolloin laatikon saa helpommin järjestykseen.

BESTÅ Säilytyskokon+ovet/laatikot, valkoinen … – IKEA

BESTÅ Säilytyskokon+ovet/laatikot, valkoinen/Selsviken korkeakiilto/valkoinen, 120x40x74 cm – IKEA

BESTÅ Säilytyskokon+ovet/laatikot, valkoinen/Selsviken korkeakiilto/valkoinen, 120x40x74 cm Kaikki, mitä tarvitset tavaroiden fiksuun säilytykseen ja kodin järjestyksenpitoon. Valitse valmis kokonaisuus tai suunnittele ihan oma yhdistelmä, joka sopii tyyliisi ja säilytystarpeisiisi. Tämä on vain yksi monista, monista mahdollisuuksista.

BESTÅ Säilytyskokonaisuus+laatikot, valkoinen/Selsviken …

BESTÅ Säilytyskokonaisuus+laatikot, valkoinen/Selsviken/Stubbarp korkeakiilto/valkoinen, 180x42x74 cm – IKEA

BESTÅ Säilytyskokonaisuus+laatikot, valkoinen/Selsviken/Stubbarp korkeakiilto/valkoinen, 180x42x74 cm Jätä asiat sivuun vähäksi aikaa! Sivupöytäyhdistelmä tarjoaa runsaasti tilaa tavaroiden säilyttämiseen sekä tason, jolle voi luoda houkuttelevan asetelman – tai laskea tarjoiluastiat ruokailun ajaksi.

BESTÅ Liukukisko ponnahduslaatikkoon – IKEA

BESTÅ Liukukisko ponnahduslaatikkoon Haluaisitko huoneeseesi yhtenäisen ilmeen ja laatikot, jotka saa auki, vaikka kädet olisivat täynnä? BESTÅ-liukukiskossa on kiinteä ponnahdussalpa, jonka ansiosta voit avata laatikon kevyellä painalluksella.

Kaikki BESTÅ-osat & -lisävarusteet – Tutustu ja tilaa – IKEA

Kaikki BESTÅ-osat & -lisävarusteet – Tutustu ja tilaa – IKEA

BESTÅ-osat ja lisätarvikkeet ovat apunasi mm. tv:n kiinnittämisessä. Käteviä ovat tv seinäkiinnike ja käännettävä tv kiinnike. Katso myös jalat, piilosaranat, valot jne.

Keywords: ikea bestå laatikko