Ikea adde

ADDE Tuoli, musta – IKEA

ADDE Tuoli, musta Helppo pinota tilan säästämiseksi.

ADDE Tuoli, valkoinen – IKEA

ADDE Tuoli, valkoinen. Helppo pinota tilan säästämiseksi.

SANDSBERG / ADDE Pöytä + 4 tuolia, musta/ … – IKEA

SANDSBERG / ADDE Pöytä + 4 tuolia, musta/musta, 110×67 cm – IKEA

SANDSBERG / ADDE Pöytä + 4 tuolia, musta/musta, 110×67 cm Siron muotoilun ansiosta se sulautuu huoneen sisustukseen, mutta on silti tarpeeksi kestävä arjen puuhiin. Helppo pinota tilan säästämiseksi. Pöydän runko on tukevaa metallia. Kestävä, sileä melamiininen pöytätaso.

MELLTORP / ADDE Pöytä + 4 tuolia, valkoinen, 125 cm

MELLTORP / ADDE Pöytä + 4 tuolia, valkoinen, 125 cm – IKEA

MELLTORP / ADDE Pöytä + 4 tuolia, valkoinen, 125 cm Tämä pöytä sopii monille, niin minimalisteille kuin kestävän pöydän vaativille perheillekin. Pöydän voi sijoittaa keittiöön tai ruokailutilaan. Puhdaslinjainen muotoilu sopii moniin eriin tyyleihin. Metallirungon ansiosta pöytä on erittäin tukeva.

ADDE Chair, black – IKEA

ADDE Chair, black You can stack the chairs, so they take less space when you’re not using them.

GRÅSALA / ADDE Pöytä + 4 tuolia, harmaa harmaa/musta …

GRÅSALA / ADDE Pöytä + 4 tuolia, harmaa harmaa/musta, 110 cm – IKEA

GRÅSALA / ADDE Pöytä + 4 tuolia, harmaa harmaa/musta, 110 cm Siro kahden hengen pöytä sopii pieneenkin tilaan, ja sen lämmin puu ja kestävä metalli miellyttävät silmää. Yhdistä SANDSBERG-tuolien kanssa viihtyisän ja yhteensopivan ilmeen luomiseksi.

MELLTORP / ADDE Pöytä + 2 tuolia, valkoinen, 75 cm – IKEA

MELLTORP / ADDE Pöytä + 2 tuolia, valkoinen, 75 cm Tämä pöytä sopii monille, niin minimalisteille kuin kestävän pöydän vaativille perheillekin. Pöydän voi sijoittaa keittiöön tai ruokailutilaan. Puhdaslinjainen muotoilu sopii moniin eriin tyyleihin. Metallirungon ansiosta pöytä on erittäin tukeva.

GRÅSALA / ADDE Pöytä + 2 tuolia, harmaa … – IKEA

GRÅSALA / ADDE Pöytä + 2 tuolia, harmaa harmaa/musta, 67 cm – IKEA

GRÅSALA / ADDE Pöytä + 2 tuolia, harmaa harmaa/musta, 67 cm Kooltaan ja mittasuhteiltaan siro pöytä mahtuu hyvin myös pieniin tiloihin. Melamiinipintainen pöytälevy on kosteutta kestävä, likaa hylkivä ja helppohoitoinen.

VANGSTA / ADDE Pöytä + 6 tuolia, valkoinen … – IKEA

VANGSTA / ADDE Pöytä + 6 tuolia, valkoinen/valkoinen, 120/180 cm – IKEA

VANGSTA / ADDE Pöytä + 6 tuolia, valkoinen/valkoinen, 120/180 cm Kestävä ruokailuryhmä, jonka ansiosta suurtenkin päivällisten järjestäminen käy helposti. Pöydän jatkaminen onnistuu yhdeltäkin henkilöltä, ja pöydän ääressä on hyvin tilaa tuoleille, sillä kaikki pöydän jalat on sijoitettu kulmiin.

Keywords: ikea adde