Bauhaus oliivipuu

Oliivi Olea Europaea P20 | bauhaus.fi

Oliivi Olea Europaea P20 | bauhaus.fi

Oliivipuu eli öljypuu on yksi vanhimmista viljelykasveista. Oliivipuu on ainavihanta, mutta sen lehdet vaihtuvat joka kolmas vuosi.

Oliivipuu rungollinen 14cm ruukku – K-Rauta

Upea rungollinen oliivipuu. Rungon korkeus n. 50 cm. Lehdistö harmahtavan vihreä. Tarkoitettu ruukkuistutuksiin, ei talvenkestävä Suomen olosuhteissa.

BAUHAUS Suomi – Tutustu tämän kuukauden kasviin

Oliiville sopiva kasvupaikka on viherhuone tai etelänpuoleinen ikkuna. Sopiva lämpötila on leuto huoneenlämpö. Kesällä oliivipuun voi siirtää myös terassille.

Oliivipuu: kasvatus ja hoito – Meillä kotona

Oliivipuu: kasvatus ja hoito | Meillä kotona

Oliivipuu on kaunis huonekasvi, joka sopii hyvin myös parvekkeelle tai terassille. Oliivipuun hoito on helpompaa kuin uskotkaan – kurkkaa ohjeet jutustamme!

VIHDOINKIN PIHALLA – Anne Melender

VIHDOINKIN PIHALLA | Anne Melender

7.5.2018 — Oliivipuita on nyt kaksi, toinen rungollinen ja toinen matala versio, se näyttää muuten minusta aika ihanalta tuossa vaaleassa saviruukussa.

Jaksatteko vielä kuulla kesän hehkutusta? Minusta tuntuu, että kaikki ovat menneet ihan sekaisin tästä auringosta – ihmiset hymyilevät…

Puutarhakasvit – Osta Plantagenilta | Plantagen

Puutarhakasvit · Oliivipuu · Kanariantaateli · Isokirjopeippi ‘Ruby Road’ · Kartiotuija ‘Brabant’ · Daalialajitelma Chocolate cupcake · Timanttituija ‘Smaragd’.

Luo oma keitaasi puutarhakasveilla. Tonttisi, viljelypalstasi tai terassisi koosta riippumatta voit löytää kasveja, jotka luovat toivomasi tunnelman. Meiltä löydät kaikkea – ihastuttavia maan peittäviä perennoja, aaltoilevaa koristenurmikkoa, kukkivia pensaita, tuulen- ja näkösuojaa tarjoavia pensasaitoja, herkullisia mansikkalajikkeita ja muita marjoja sekä kauniita erikokoisia puita.

Oliivin lähtö ja paluu – Autuas olo

Autuas olo: Oliivin lähtö ja paluu

27.3.2015 — Vielä joulukuussa vanha oliivipuu voi hyvin. … Himoiten katselin Bauhausissa kohtuuhintaisia oliivi- ja sitruspuita. Ehkä ehkä.

Oliivipuu tüvel Ø 15 cm – Bauhaus

Oliivipuu tüvel Ø 15 cm

Oliivipuud on igihaljad. Oliivipuu lehed on piklikud, rohelised umbes 5-8 cm, altpoolt on lehed hallikas hõbedased. Lehed püsivad puu küljes ca 3 aastat. Puu …

Kasvit & huonekasvit kotiisi – Monipuolinen valikoima – IKEA

Kasvit & huonekasvit kotiisi – Monipuolinen valikoima – IKEA

Huonekasvit, sisäkasvit ja ulkokasvit tuovat kotiin raikkautta ja luonnollista tunnelmaa. Tutustu kasveihimme netissä. Tilaa kesällä puutarhakasvit netistä!

Keywords: bauhaus oliivipuu, oliivipuu bauhaus